R-magnet 1/2 col

30.000 Ft

R-MAGNET típusú fizikai állandó mágneses vízkezelő készülék

A készülék fizikai úton, mágneses erőtér segítségével hozza létre a víz szerkezetének fellazulását. A víz részecskéi lazább kapcsolatúvá válnak, ami esővízre jellemző puha, selymes, laza szerkezeti tulajdonságokat mutat. A kezelés nem összekeverendő a kémiai vízlágyítás módszereivel. A vízből nem veszünk ki semmit, nem teszünk hozzá semmit, ezért a víz keménységét kémiai teszttel elvégezni félrevezető tájékoztatást eredményez.

A vízkezelés várható eredményei:

  • A víz élvezeti értékének (íz, szag, selymesség stb.) javulása
  • A víz 50-70 óra időtartam alatt megbontja, fellazítja a vízkő kötött szerkezetét, ezáltal a kicsapódás helyéről a víz áramlásával, illetve törlés, tisztítás segítségével eltávozik.
  • A meglágyult víz jobban oldja a szennyeződéseket, 30-50%-kal kevesebb tisztítószer felhasználása válik szükségessé. A tisztítás könnyebb emberi munkával elvégezhető.
  • A vízmelegítő berendezésekről leoldódik a vízkő, ezáltal 10-15%-kal gazdaságosabbá válik a víz melegítésének fajlagos költsége.
  • A „meglágyított” vízzel történő öntözés esetén a növények erőteljesebb növekedést mutatnak, szebb termést illetve virágot nevelnek. Mivel a mágnessel kezelt vizet a növény jobban hasznosítja, a víz az ásványi anyagokat, sókat jobban oldja, a növénybe azok jobban beépülnek, így akár kevesebb öntözéssel szebb, egészségesebb növényeket termeszthetünk.
  • A vízköves felület hosszabb idejű kezelt vizes áztatás után válik letörölhetővé a vízkőtől.

A termék különböző átmérőjű csövekre kapható. Könnyen felszerelhető. Karbantartást nem igényel.

Tömeg 0.23 kg
Kosár0
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0