Asztali vízszűrő

47.500 Ft

Ez az eszköz rendelkezik mindazon előnyökkel, amelyekkel élőflórás technológiáink bármelyike, vagyis kiszűri a vezetékes vízben előforduló káros anyagok nagy részét, ugyanakkor visszapótolja az egészséget támogató hasznos ásványi alkotókat és az egészséges bélflórát építő, jótékony baktériumokat.

Asztali vízszűrőnket azon igényes vízfogyasztók számára fejlesztettük ki, akik szeretnék, hogy bármerre is járnak a világban, mindig tiszta, éltető vizet fogyaszthassanak. Ez a berendezésünk ugyanis kis helyet foglal, bármely csapra könnyedén fel- és leszerelhető, mobilis eszköz. Akárhova magával viheti. Különösen ajánljuk hasznos útitársként utazásokhoz, albérletben élők számára, vagy azoknak, akiknek konyhája nem biztosít elegendő teret egy nagyobb méretű vízszűrő beszereléséhez.

Ez az eszköz továbbá rendelkezik mindazon előnyökkel, amelyekkel élőflórás technológiáink bármelyike, vagyis kiszűri a vezetékes vízben előforduló káros anyagok nagy részét, ugyanakkor visszapótolja az egészséget támogató hasznos ásványi alkotókat és az egészséges bélflórát felépítő úgynevezett „effektív mikroorganizmusokat”.

Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy csapjából mindig tiszta, friss és éltető, a természetes forrásvízhez hasonló összetételű víz kerüljön poharába, bármerre is járjon a nagyvilágban.

Tömeg 2.25 kg
Kosár0
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le egyik eseményünkről sem!