Zeomineral Entero 650g

8.300 Ft

A Zeomineral entero 100%-ban természetes ásványi anyag, belsőleges por, amely két féle zeolit megfelelő arányú keveréke. A zeolit nyomelemtartalmú, adszorpciós vulkanikus ásvány.

A készítmény nem tartalmaz tartósítószert, segédanyagot.

A civilizált világ tünetegyüttesének tartják az irritábilis bél szindrómát (IBS), amely a funkcionális bélpanaszok együttese. Fő tünetei : hasmenés, puffadás, gyomorégés, neurotikus emésztőrendszeri panaszok.

A Zeomineral entero rendszeres, a használati útmutató szerinti fogyasztása hatékony és természetes megoldás az említett panaszokra.

Javallatok:

-hasmenés, puffadás, gyomorégés hatékony, gyors csökkentése, megszüntetése

-ételallergia, étel intolerancia, enterális fertőzések, enyhe ételmérgezések kezelése, tüneteik enyhítése, megelőzése

-krónikus emésztőszervi megbetegések, IBS, colitis ulcerosa, cholecystopathia kezelésének kiegészítése, tüneteik enyhítésére szolgáló orvostechnikai eszköz.

Működésének magyarázata: A zeolitok térrácsos szerkezetű alumínium-hidroszilikát ásványok, szilicium és aluminium-oxid tetraéderekből, mint elsődleges szerkezeti elemekből épülnek fel.A zeolit ásvány jellegzetes  szerkezetének köszönhetően jelentős adszorpciós, molekulaszűrő és ioncserélő tulajdonsággal rendelkezik. Nagy mennyiségben képes megkötni gázokat, vizet, vizes oldatokat, nehézfém ionokat, szerves molekulákat (pl. toxinokat), mikroorganizmusokat. Molekulaszűrő tulajdonságából adódóan vizes oldatokból is képes kiszűrni az említett anyagokat.

Hogyan kell alkalmazni a Zeomineral entero-t?
A Zeomineral entero-t a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően kell alkalmazni. Amennyiben nem biztos az alkalmazást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát,  gyógyszerészét, vagy a gyártót!
Alkalmazás:
Felnőtteknek:
 a készítmény szokásos adagja 1 teáskanálnyi por folyadékban elkeverve, naponta háromszor, legfeljebb 30 napon át.
 3-4 nap szünet után ismét alkalmazható.
Gyermekeknek: 6-14 éves korban:1-2 napig 2×1 teáskanállal naponta, majd napi 1 teáskanállal bevenni legfeljebb 30 napon át. 3-4 nap szünet után ismét alkalmazható.
Gyomorégés, puffadás, savtúltengés esetén alkalomszerűen is használható 1  teáskanálnyi por folyadékban elkeverve.
A bevétel módja :  1-2 dl  vízben  elkeverve meginni.
Egy teáskanálnyi adag kb. 4 g zeolitot jelent.
Mellékhatás
A Zeomineral entero jól tolerálható készítmény.
Ritkán székrekedés előfordulhat, ilyenkor a javasolt adagot csökkenteni szükséges.
Kölcsönhatás gyógyszerekkel
Az alkalmazás során mindenképpen figyelembe kell venni, hogy az eszköz alapvető tulajdonságainál és hatásmechanizmusánál fogva a gyógyszerek és más terápiás céllal szájon át adagolt anyagok megkötésére is képes, illetve képes lehet. Ezért  a gyógyszerek bevételét úgy kell időzíteni, hogy ezeknek és az eszköznek az alkalmazása között legalább 2 órának el kell telnie.

Alkalmazást megelőzően figyelmesen olvassa el a mellékelt használati útmutatót!

Tömeg 0.755 kg
Kosár0
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0