Vitaking C+D vitamin 4000mg

4.240 Ft

C- és D-vitamin egy tablettában, magas hatóanyag tartalommal és extra citrus bioflavonoid kiegészítéssel. A C-vitamin általánosan erősítheti az immunrendszert, a D-vitamin segíthet a normál csontozat és fogazat fenntartásában.

Vitaking C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 4000NE tabletta

C- és D-vitamin egy tablettában, magas hatóanyag tartalommal és extra citrus bioflavonoid kiegészítéssel. Minden tabletta 1000 mg C-vitamint, 4000 NE D-vitamint és 50 mg citrus bioflavonoidot tartalmaz. A C-vitamin és a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Ezekre a vitaminokra kortól, nemtől függetlenül minden évszakban szükség van. Amennyiben nem eszik valaki napi szinten magas C-vitamin tartalmú zöldségeket vagy gyümölcsöket, illetve nem tartózkodik napon, az immunrendszer megfelelő működéséhez célszerű pótolni ezeket a vitaminokat

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradáscsökkentéséhez, a normál kollagénképződéshez, valamint a vas felszívódásához. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

Tömeg 0.3 kg
Kosár0
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0