Vitaking Biotin 900mcg tabletta – 100db

2.350 Ft

Antibiotikum kúra esetén a probiotikumok pótlása mellett a B7-vitamin pótlására is figyelni kell, ugyanis a hasznos bélbaktériumok elpusztulásával a B7-vitamin szintje is lecsökken a szervezetben. A B7 fontos az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, a haj, bőr és körmök egészségéhez.

Vitaking Biotin 900mcg tabletta

A B7-vitamin hozzájárulhat az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, az energiatermelő folyamatok támogatásához, a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez.

B7 vitamin

Elsősorban antibiotikumok szedésekor jelentkezik B7-, azaz biotinhiány, mert a hasznos bélbaktériumok elpusztulásával a biotin előállítását is nehezen végzi el a szervezet. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az idegrendszer normális működését, a zsírsavak előállítását és átalakítását, a haj, a bőr, a nyálkahártyák egészségének megőrzését. Pótlása mellett probiotikumot is érdemes fogyasztani a bélflóra egészséges helyreállításához.

Vitaking Biotin 900mcg hatóanyagai 1 tablettában:

  • Biotin – 900µg

Összetevők:

térfogatnövelő szer: dikalcium-foszfát, d-biotin, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, emulgeálószer: karboxil-metil-cellulóz, fényező anyag: cellulóz borítás.

Napi ajánlott mennyiség:

1 tabletta

Tömeg 0.2 kg
Kosár0
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0